vragen over ons

Waarom wij?

Een nieuw leven op de wereld zetten, blijft elke keer weer bijzonder. Wij vinden het een voorrecht om daar een rol in te kunnen spelen. In eerste instantie is het natuurlijk onze taak om te zorgen voor de goede gezondheid van moeder en kind. Maar daarnaast vinden wij het erg belangrijk jij je als aanstaande moeder op je gemak voelt en geniet van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ook wanneer het niet helemaal loopt zoals je van te voren gedroomd hebt, zullen wij je hierin begeleiden.

Met het groeien van het kindje in je buik moet de vertrouwensband tussen jou en ons ook groeien. Daarom werken wij niet zoals de andere praktijken met assistentes. Alle controles, alle telefoontjes gebeuren door onszelf. Bovendien organiseren wij onze spreekuren zo dat je ons allemaal tijdens de zwangerschap goed leert kennen. Zo kan het niet gebeuren dat je tijdens de bevalling een onbekend gezicht aan je bed krijgt.

We nemen ruim de tijd voor je, zodat we in alle rust kunnen bespreken wat jij belangrijk vindt. Immers iedere vrouw is uniek en geen zwangerschap of bevalling verloopt hetzelfde. Het gaat om jouw unieke ervaring. Een ervaring die je maar een paar keer in je leven meemaakt en die je het meest waardevolle op aarde schenkt. Jouw opvattingen en wensen staan hierin centraal. Wij willen dat jij de sfeer bepaalt. Een sfeer waarin je je thuis voelt. Alleen dan kan jij luisteren naar je lichaam en kunnen wij luisteren naar jou!

Wat bieden wij?

Bij Verloskundigen Zeewolde werken wij met een team van vier zeer enthousiaste en ervaren verloskundigen. Persoonlijke zorg is heel belangrijk voor ons. We leren alle zwangere en hun partners graag goed kennen. Daar besteden we ook ruim de tijd aan.

Er wordt gewerkt volgens de meest recente landelijke en regionale richtlijnen en de verloskundigen zorgen voor regelmatig volgen van na- en bijscholingen.

Wie zijn wij?

Op de over ons pagina vind je ons en stellen we ons voor.

Wie kan er bij ons terecht?

Iedereen die een kinderwens heeft of al zwanger is kan bij ons terecht. Ook als je (gedeeltelijk) zorg nodig hebt van een gynaecoloog. Ook als je een spiraaltje wil plaatsen of verwijderen en (nog) niet bij ons bekend bent, dan kan je je bij ons aanmelden.

Wanneer kan je je aanmelden bij Verloskundigen Zeewolde?

Op het moment dat je een kinderwens hebt kun je terecht bij ons voor een kinderwens consult. Dit duurt een uur, je krijgt informatie over gezond zwanger worden. Dit consult wordt volledig vergoed door je zorgverzekering.

Je kunt je hier aanmelden direct na een positieve zwangerschapstest.

Ook voor het plaatsen en verwijderen van spiraaltjes kan je je bij ons aanmelden.

Wat is het werkgebied van jullie?

Wij begeleiden aanstaande ouders in Zeewolde en het buitengebied van Zeewolde.
Indien dit niet jouw woonplaats is maar je woont wel in de directe omgeving, dan mag je contact opnemen. We kunnen dan samen bekijken wat de evt mogelijkheden voor jou zijn.

Over Covid-19

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten welke gevolgen het coronavirus voor jou en je zwangerschap heeft.

Blijf up-to-date via onze nieuwspagina.
nieuws
Bel, voor het inplannen van een afspraak, iedere werkdag naar 036 522 1550 tussen 9:00 - 17:00u
of
24/7 spoedlijn 06 51 92 40 58