Kirsten Ketelaar

Kirsten Ketelaar

Kirsten studeerde in 2015 af na haar laatste stage te hebben gelopen in de praktijk. Begin 2016 kwam zij het team versterken. Kirsten is moeder van zoon Noël en dochter Lana. Ze is gekwalificeerd in het plaatsen van hormoon- en koperspiralen en zij is gespecialiseerd in het klieven van tongriempjes.

#altijdhonger #italië #lachenomeigengrappen #koffie

Verloskundige, echoscopiste & praktijkeigenaar.

BIG 69920590603
Wilke Seinhorst

Wilke Seinhorst

Wilke begeleidde in 2004 haar eerste bevalling in Zeewolde. Ze is moeder van dochter Lise en zoon Tijn. Wilke is ook gekwalificeerd in het plaatsen van hormoon- en koperspiralen en zij is gespecialiseerd in het klieven van tongriempjes.

#zomer #koffie #hartekind #muse #empoweren

Verloskundige, echoscopiste & praktijkeigenaar.

BIG 19062104003
Lisanne van Beek

Lisanne van Beek

Lisanne startte vanaf mei 2021 als verloskundige binnen ons team. Lisanne volgde haar opleiding in België, maar is gewoon Nederlandse. In het najaar 2021 ruilt ze haar logeeradres in voor een eigen plekje in ons dorp en is ze ook echt inwoner van Zeewolde!

#frissewind #thee #festivals #enthousiast

Verloskundige

BIG 69927891003
Voel je welkom

Voel je welkom

Het is belangrijk dat je je vertrouwd voelt bij je verloskundige, want zwanger zijn is al spannend genoeg. Wij doen er alles aan om jullie goed te begeleiden. Voel je daarom meer dan welkom bij ons!
We’ve got your back
We’ve got your back

Onze visie

Wij zien zwangerschap en bevallen als een natuurlijk proces, waarbij medische ingrepen vaak niet nodig zijn. Het is zo bijzonder hoe jij met jouw kracht op natuurlijke wijze kan bevallen. Wij zijn er om de grenzen te bewaken en risico's op tijd te zien. Hierdoor waarborgen we de veiligheid van jou en dat van de baby. Je bent altijd welkom met je ideeën, onzekerheden en vragen. Zo helpen we jullie vol vertrouwen aan de beste start als moeder en kind!
“Geloof in je eigen lichaam
en in je eigen kracht!”

Voor dringende vragen zijn wij 24/7 op ons mobiele nummer te bereiken!

Wij werken zonder praktijk-assistente, dit betekent dat je altijd te woord wordt gestaan door een verloskundige. We weten wie je bent en wat je verhaal is. Op deze manier kunnen wij je meteen helpen met je vraag of probleem.

Stagiaires

Binnen onze praktijk begeleiden wij regelmatig stagiaires van de opleiding Verloskunde. Wij vinden het belangrijk om op deze manier bij te dragen aan de kwaliteit van de toekomstige verloskundigen. Wanneer en welke student stage loopt bij ons wordt op deze site, onze socials en in de wachtkamer bekend gemaakt.

Mocht je het om welke reden dan ook het niet prettig vinden dat de stagiaire tijdens spreekuur, bevalling of kraambedcontrole aanwezig is kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven.

Privacy

Voor een goede begeleiding van onze cliënten is het noodzakelijk om alle (medische) gegevens zorgvuldig en adequaat vast te leggen. Dit is belangrijk om zo ten alle tijden goede zorg te kunnen leveren. Deze gegevens zijn toegankelijk voor de verloskundigen en stagiaires van praktijk “Verloskundigen Zeewolde”. Echter alle genoemde personen houden hierbij altijd hun geheimhoudingsplicht naar anderen in acht. Lees hier onze privacyverklaring.

Wij zijn aangesloten bij

Verloskundigen zijn de specialisten van het fysiologisch geboorteproces. Zij zetten zich continue in voor het welzijn van moeder, kind en hun omgeving. De KNOV faciliteert en behartigt de belangen van verloskundigen. Wij zijn alle drie aangesloten bij het kwaliteitsregister van de KNOV.

Klachten of ergens
ontevreden over?

Het is belangrijk dat je je vertrouwd voelt bij je verloskundige, want zwanger zijn is al spannend genoeg. Wij doen er alles aan om jullie goed te begeleiden. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt.
Zit je met vragen? Twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om rustig met je te praten.

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagment in de Zorg).
Zij zijn onpartijdig, werken onafhankelijk en helpen je graag met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.30) via 088 024 51 23. Je kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl

Over Covid-19

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten welke gevolgen het coronavirus voor jou en je zwangerschap heeft.

Blijf up-to-date via onze nieuwspagina.
nieuws
Bel, voor het inplannen van een afspraak, iedere werkdag naar 036 522 1550 tussen 9:00 - 17:00u
of
24/7 spoedlijn 06 51 92 40 58