Stagiaires

Binnen onze praktijk begeleiden wij regelmatig stagiaires van de opleiding Verloskunde. Wij werken vaak samen met de Verloskunde Academie Rotterdam. Wij vinden het belangrijk om op deze manier bij te dragen aan de kwaliteit van de toekomstige verloskundigen. Wanneer en welke student stage loopt bij ons wordt op deze site, onze Facebook-pagina en in de wachtkamer bekend gemaakt.
Mocht je het om welke reden dan ook het niet prettig vinden dat de stagiaire tijdens spreekuur, bevalling of kraambedcontrole aanwezig is kun je dit altijd bij de verloskundige aangeven.

Privacy

Voor een goede begeleiding van onze cliënten is het noodzakelijk om alle (medische) gegevens zorgvuldig en adequaat vast te leggen. Dit is belangrijk om zo ten alle tijden goede zorg te kunnen leveren. Deze gegevens zijn toegankelijk voor de verloskundigen en stagiaires van praktijk “Verloskundigen Zeewolde”. Echter alle genoemde personen houden hierbij altijd hun geheimhoudingsplicht naar anderen in acht.

Klachtenregeling

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij je verloskundige. Want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Het is prettig als het contact met de verloskundige deskundig en aangenaam verloopt. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt. Zit je met vragen? Of twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om rustig met je te praten.

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.
Kijk voor meer informatie op www.klachtverloskunde.nl.

Menu