Hoe ga jij je baby voeden?

Een moeder en een baby hebben van nature allerlei reflexen en vaardigheden in zich die het geven en krijgen van borstvoeding stimuleren. Waar kun je op letten? Hoe kun je bij je baby die natuurlijke drang om de borst te zoeken, ondersteunen? Als je dat weet, ben je samen al een eind op de goede weg.

Verloskundigen Zeewolde biedt de aanstaande moeders een complete, gratis borstvoedingsvoorlichting aan, waarin je kunt kennismaken met allerlei aspecten van borstvoeding en de zorg voor je kindje.
Jouw kennis en verwachtingen, informatie door een lactatiekundige, gecombineerd met het delen van ervaringen met andere moeders. Zo kun je voor de borstvoeding de vorm vinden die past bij jou en je gezin.

De voorlichting wordt verzorgt door Ingrid Voormeulen, sinds 1 mei 2016 gestart als lactatiekundige in Zeewolde. Ook werkt zij al 25 jaar als neonatologie verpleegkundige op de couveuseafdeling in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. Wil je (alvast) informatie? Bezoek haar website www.borstvoedinga-z.nl of neem contact op via 06-33804198.

De voorlichting vindt plaats op zaterdagochtend van 9:30 – 11:30 uur op de praktijk, Flevoplein 26. Het is bedoeld voor alleen de zwangere dames. We adviseren om naar een bijeenkomst te komen tussen 28-34e week van de zwangerschap. Wil jij je direct aanmelden? Klik dan hier.

De data voor 2019 zijn:
14 december

De data voor 2020 zijn:
8 februari
4 april
6 juni
25 juli
12 september
14 november

Menu