Hallo, ik ben Lisanne van Beek

Ik ben de nieuwe collega en hier stel ik mij even voor.
Ik wist eigenlijk al heel snel dat ik verloskundige wilde worden. Iedere zwangerschap heeft iets bijzonders en is net een beetje anders. Dat is nou precies wat mij zo fascineert in mijn beroep als verloskundige. Ik heb mijn droom gevolgd en ben de opleiding tot verloskundige gaan doen in België (maar ik ben wel een Nederlander ;-), waar ik in 2020 ben afgestudeerd. Bij "team" op deze site kan je ook nog meer lezen over mij en mijn collega's. Ben je zwanger? Meld je aan bij ons. Ik ontmoet je graag!

Over Covid-19

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten welke gevolgen het coronavirus voor jou en je zwangerschap heeft.

Blijf up-to-date via onze nieuwspagina.
nieuws
Bel, voor het inplannen van een afspraak, iedere werkdag naar 036 522 1550 tussen 9:00 - 17:00u
of
24/7 spoedlijn 06 51 92 40 58